Specialist in...

Technische kennissystemen

Technische kennis vastleggen biedt bedrijven diverse voordelen. Uit de kennis die vaak op allerlei manieren verspreid in het bedrijf aanwezig is, ontstaat een eenduidig geheel dat iedereen helderheid geeft. Het vastleggen voorkomt dat waardevolle kennis verdwijnt of zoek raakt als een ervaren medewerker vertrekt die veel uit het hoofd weet. Het onderhoud van de kennis hoeft maar op één centrale plek te gebeuren. En met een goed ingericht kennissysteem zijn nieuwe medewerkers sneller en zelfstandiger in te werken.

Kennis verzamelen en structureren

Om een kennissysteem samen te stellen, verzamelt Entecst eerst de technische kennis in al zijn bestaande vormen. Daarna ontwerpen we een structuur voor het systeem en brengen alle kennis overzichtelijk daarin onder. Behalve technisch teksten omvatten deze systemen verhelderende schema's en afbeeldingen. Ze worden zowel digitaal als op papier gebruikt.
Naast kennissystemen voor industriële bedrijven stelt Entecst ook lesmateriaal voor technische scholen samen. Dit betreft theorie- en praktijkboeken voor uiteenlopende technische vakken.

slider tech kennissystemen
   

Contact

Entecst Technical Communication
Entecst BV
Postbus 7052, 5605 JB  Eindhoven 
Croy 7B, 5653 LC  Eindhoven
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: + 31 40 - 33 33 000